Hämeenlinnan Kennelkerho toimii Hämeenlinnan seudulla ja tarjoaa mahdollisuuksia harrastaa palveluskoiralajeja, tokoa, rally-tokoa, noseworkia ja vepeä sekä talvella valjakkohiihtoa. Toimintamme keskittyy omalle majallemme ja tottelevaisuuskentälle Suvipieliseen. Olemme myös vuokranneet majaa jäsenille ja ulkopuolisille.

Johtokunta ottaa mielellään vastaan ajatuksia, ideoita tai kysymyksiä. Koko johtokunnan tavoitat kätevästi osoitteesta hml.kennelkerho (at) gmail.com. Voit toki laittaa jollekin meistä suoraan tietoa (ks. yhteystiedot).

Kennelhovi 

Kerhomme maja Suvipielisessä lammen rannalla, n. 10 km Hämeenlinnan keskustasta. Kartta sivun alalaidassa, Suvipielisentie 240.

Majasta saamme kiittää vanhoja jäseniämme, jotka aikanaan rakensivat sen talkootöinä kerhollemme. Majalla järjestämme jäsenillemme luentoja, leirejä sekä yhteisiä illanistujaisia. Majalla olevalla kentällä pidetään useita koulutuksiamme. Siivous- ja kunnostustalkoilla varmistamme yhdessä toiminnan jatkuvuuden ja viihtyisyyden majalla.

HUOM. Majalle tehtävät varaukset pyydetään tekemään kirjallisesti (s-postilla) pääsääntöisesti vähintään kahta viikkoa ennen pyydettävää ajankohtaa, jotta varaus ehditään viemään varauskalenteriin hyvissä ajoin.

Majan käytössä on hyvä huomioida, että jäsenet ovat pääsääntöisesti tervetulleita käyttämään majan eri osia, jos toinen osa on käytössä. Esim. kentällä olevien harjoitusten aikana grillikota ja ranta ovat yleensä vapaana ja VEPE-harjoitusten aikana kenttä on vapaa.

MAJAN VUOKRAUS

Majaa vuokrataan vain jäsenille. Kesäkuukausina viikonloppuisin (touko-syyskuussa) vuokrataan vain joko lauantai tai sunnuntai.

 

Kennelmajan vuokraus 2024

Vuokrataan ainoastaan jäsenille. Kesäkuukausina viikonloppuisin (toukokuu-syyskuu) varattavissa jäsenille vain joko lauantai tai sunnuntai (yöpyminen ei sallittua).

Pelkän kentän tai majan voi vuokrata aamu 9-15 tai ilta 15-21 väliseksi ajaksi.

  • Majaa vuokrattaessa käytössäsi on koko majan tilat, kenttä, sauna, grillikatos sekä sähköt tarvittaessa. Majalla on kahvin- ja vedenkeitin sekä sähköliesi/uuni.
  • Kenttää vuokratessa kenttä ja grillikatos. 
  • Kennelkerhon VEPE välineet eivät kuulu majan/kentän vuokraukseen.
  • WC tilat on aina kentällä käytössä.
  • Majalle ei tule vettä, joten kantovesi mukaan. 
  • Agregaatin käyttöön sovi ohjaus soittamalla. 
  • Majaa vuokrattaessa syntyneet roskat viedään ”kotiroskiin” päivän päätteeksi. 
  • Vuokraus ei sisällä kaasua kaasugrilliin eikä mitään astioita. 
  • Polttopuut saunaan ja grillikatokseen kuuluu hintaan.

Vuokrahinnat:

Kesäkaudella (toukokuu – syyskuu) 

Maja koko päivä (9-23):  150 euroa päivä.
Maja aamu 9-15 tai ilta 15-21  80 euroa.

Talvikaudella (lokakuu – huhtikuu) 

Maja koko päivä (9-23):  250 euroa päivä.
Maja aamu 9-15 tai ilta 15-21  120 euroa.
 

Kentänvuokra kesäkaudella 50 euroaaamu 9-15 tai ilta 15-21 varaus. (vain kenttä, muut alueet jäsenten käytössä)

Tiedustelut puhelimitse iltaisin Jani 040-4149068

Varaukset kaksi viikkoa ennen varauspäivämäärä osoitteeseen hml.kennelkerho (at) gmail.com

 

Kennelhovin varusakalenteri on jäsesivuilla.