Hämeenlinnan Kennelkerho toimii Hämeenlinnan seudulla ja tarjoaa mahdollisuuksia harrastaa palveluskoiralajeja, tokoa, rally-tokoa, noseworkia ja vepeä sekä talvella valjakkohiihtoa. Toimintamme keskittyy omalle majallemme ja tottelevaisuuskentälle Suvipieliseen. Olemme myös vuokranneet majaa jäsenille ja ulkopuolisille.

Johtokunta ottaa mielellään vastaan ajatuksia, ideoita tai kysymyksiä. Koko johtokunnan tavoitat kätevästi osoitteesta hml.kennelkerho (at) gmail.com. Voit toki laittaa jollekin meistä suoraan tietoa (ks. yhteystiedot).

Kennelhovi 

Kerhomme maja Suvipielisessä lammen rannalla, n. 10 km Hämeenlinnan keskustasta. Kartta sivun alalaidassa, Suvipielisentie 240.

Majasta saamme kiittää vanhoja jäseniämme, jotka aikanaan rakensivat sen talkootöinä kerhollemme. Majalla järjestämme jäsenillemme luentoja, leirejä sekä yhteisiä illanistujaisia. Majalla olevalla kentällä pidetään useita koulutuksiamme. Siivous- ja kunnostustalkoilla varmistamme yhdessä toiminnan jatkuvuuden ja viihtyisyyden majalla.

HUOM. Majalle tehtävät varaukset pyydetään tekemään kirjallisesti (s-postilla) pääsääntöisesti vähintään kahta viikkoa ennen pyydettävää ajankohtaa, jotta varaus ehditään viemään varauskalenteriin hyvissä ajoin.

Majan käytössä on hyvä huomioida, että jäsenet ovat pääsääntöisesti tervetulleita käyttämään majan eri osia, jos toinen osa on käytössä. Esim. kentällä olevien harjoitusten aikana grillikota ja ranta ovat yleensä vapaana ja VEPE-harjoitusten aikana kenttä on vapaa.

MAJAN VUOKRAUS

Majaa vuokrataan vain jäsenille. Kesäkuukausina viikonloppuisin (touko-syyskuussa) vuokrataan vain joko lauantai tai sunnuntai.

Toistaiseksi voimassa olevat vuokrahinnat:
lämmityskaudella 220,00 eur/jäsen
lämmityskauden ulkopuolella 120,00 eur/jäsen
Vuorokausi = 1 päivä. Majan hinnat sisältävät kentän käytön.

Pelkän kentän vuokra 50,00 eur/puoli vuorokautta (9-15 tai 15-21).

Majalle ei tule vettä, siellä on ulkohuussi ja sähköt toimivat aggregaatilla. 
Roskat jokainen vie pääsääntöisesti kotiinsa majaa käyttäessään.

Majan vuokrausasiat hml.kennelkerho (at) gmail.com 

Kennelhovin varusakalenteri on jäsesivuilla.