Johtokunnan tiedote 27.2.2021

27.2.2021

Tiedote 27.2.2021

Hämeenlinnan Kennelkerho ry edellyttää jäseniltään lainmukaista toimintaa ja asiallista koirien käsittelyä. Emme käytä koulutuksissamme väkivaltaisia menetelmiä. Mikäli kerhomme koulutustilanteissa tästä huolimatta havaitaan koiriin, toisiin ihmisiin tai omaisuuteen kohdistuvaa väkivaltaa, toivomme silminnäkijän puuttuvan tilanteeseen ja ilmoittamaan tilanteesta viipymättä johtokunnalle. Myös muissa treenitilanteisiin liittyvissä mietityttävissä asioissa johtokunta auttaa mielellään luottamuksellisesti. Johtokunta kannustaa jäseniään koirien johdonmukaiseen, rajat asettavaan ja positiiviseen koulutustapaan.

Järjestämme viikoittain eri lajien treenejä (sulan maan aikaan palveluskoirien kansallisten lajien maastolajit sekä tottelevaisuus, vesipelastus, rally-toko ja toko sekä talvikaudella ja siihen valmistauduttaessa veto- ja ohitustreenejä), joihin ovat tervetulleita katsomaan lajeista kiinnostuneet. Tässä treeneistämme koostettu video: 

https://youtu.be/rP6kfJt6ezI

Yhteyttä voi ottaa hml.kennelkerho@gmail.com. Laita mukaan omat yhteystietosi, nimi ja puhelin, niin johtokunnasta voidaan soittaa sinulle.