Majan käytössä huomioitavaa

6.4.2018

Suvipielisen varauskalenteriin nettisivuilla on viety varaukset, joiden aikana esim. majan kenttä on varattu harjoittelukäyttöön tai majalla on joku muu varaus. On hyvä huomioida, että esim. harjoitusvarauksesta huolimatta majan muut osat ovat yleensä jäsenten käytettävissä. Esim. kentällä olevien harjoitusten aikana auton voi kuitenkin parkkeerata parkkipaikalle ja käyttää esim. grillikotaa, rantaa tai lähteä maastoon. Täytyy muistaa, että muita osia ei voi käyttää, jos maja on vuokrattuna.

Maja ja sen ympäristö tulee pitää siistinä! Koiranjätökset tulee korjata ja laittaa roskikseen eikä heittää luontoon vaikka kuinka olisi maatuva ”kakkapussi”.

Grillikatoksen siistimisestä käytön jälkeen tulee huolehtia, eikä mahdollisia ylijääneitä makkaroita yms. jätetä grilliin. Tupakantumpit tulee laittaa tuhkakuppeihin ja treenikamat kerätään pois kentältä ja maastosta.

Treenien jälkeen on muistettava esim. koota hyppyeste, jos sen laudat ovat maassa. Pyritään siis siihen, että maja ja sen ympäristö pysyvät siisteinä!

Huom ! Saapuessasi majalle, varmistathan, ettei ”tontilla” ole muita käyttäjiä ja vapaana olevia koiria ennen kuin vapautat oman koirasi.

Yhdistys-otsikon alla Kennelhovi -osiossa on selvitetty tarkemmin majan varaamisesta. Pyrkikää ilmoittamaan varaustoiveista viimeistään kaksi viikkoa ennen varattavaa ajankohtaa s-postilla, jotta varaus ehditään viemään kalenteriin.